Strippenkaarten

Met een strippenkaart kun je mij inzetten als tekstschrijver, ontwerper of allebei. Je kunt teksten voor je website, folder en brochure door mij laten maken. Hierbij houd ik er rekening mee dat de tekst moet bijdragen aan een goede vindbaarheid van je website. Hier kun je zelf aan bijdragen door de nieuwe teksten op social media te plaatsen. Daardoor krijg je ook via die kanalen meer bezoekers op je website.

Je kunt kiezen tussen 2 varianten: een grote of een kleine strippenkaart.

strippenkaart tekst ontwerp

Strippenkaart groot

Strippenkaart 10 strippen € 895,-
Aantal strippen
Grote artikelen 1200 woorden 3
Middelgrote artikelen 800 woorden 2
Kleine artikelen 400 woorden 1
Flyer of poster ontwerp 1

Met de grote strippenkaart kun je mij 10 korte of een paar lange teksten laten schrijven, bijvoorbeeld voor je website, blog of LinkedIn. Vooral voor informatieve websites waarbij content marketing van belang is, is een grote strippenkaart waarin grote artikelen relatief goedkoop zijn een aantrekkelijke optie.

Strippenkaart klein

Strippenkaart 5 strippen € 495,-
Aantal strippen
Grote artikelen 1200 woorden 3
Middelgrote artikelen 800 woorden 2
Kleine artikelen 400 woorden 1
Flyer of poster ontwerp 1

Met een kleine strippenkaart heb je mogelijkheden tot in ieder geval vijf kleine teksten. Maar je kunt ook kiezen voor een aantal teksten en een poster ontwerp.

Hoe koop je een strippenkaart?

Bel of mail me en geef aan me door welke strippenkaart die je wilt aanschaffen. Geef ook alvast de onderwerpen van de teksten aan me door als je dit al weet. Als je een poster of flyer wilt laten ontwerpen, geef dan aan wat je hier op wilt hebben en of je al een ontwerp in gedachten hebt. Hier kunnen we ook samen over brainstormen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om de aankoop van de strippenkaart rond te maken. Dan ga ik direct voor je aan de slag.

Maatwerk

Heb je geen behoefte aan een tekst, poster of flyer maar heb je een brochure, presentatie, magazine of communicatieadvies nodig? Dat kan natuurlijk ook. Het is mogelijk om dit op uurbasis te doen of vooraf een prijs af te spreken, afhankelijk van jouw wensen.