Over

maaike dijkstra

Over Maaike

Hoi! Mijn naam is Maaike Dijkstra en ik woon in Nieuwehorne, vlakbij Heerenveen. Al sinds het begin van mijn studie word ik regelmatig door vrienden, familie en kennissen ingeschakeld voor communicatieadvies, tekst en ontwerp. Dat kon voorheen prima naast studie en werk, tot het serieuzere vormen aan ging nemen. In augustus 2017 heb ik daarom Maaiwurk opgericht.

Bekijk mijn LinkedIn profiel

Waarom Maaiwurk?

Maaiwurk helpt organisaties met dat waar ze vaak zelf niet aan toe komen: het vertellen van hun eigen verhaal. Of dat nu website-teksten zijn, blogs voor social media of het verhaal in de vorm van een passend ontwerp.

Ik ben te omschrijven als marketing- en communicatiespecialist in de volle breedte. Van online marketing, events en strategie tot social media en sales. Maar mijn hart ligt bij ontwerpen en content marketing. 

Bel mij terug

  CV in het kort

  In 2011 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Communicatie op de NHL Hogeschool. Daarna heb ik werkervaring opgedaan bij diverse bedrijven en organisaties. Momenteel ben ik werkzaam bij Antea Group en Maaiwurk. Naast mijn werk ben ik ook actief als PR-commissielid voor het Flaeijelfeest in Nieuwehorne. 

  Januari 2018 - nu: online marketeer bij Antea Group

  Als online marketeer houd ik mij bezig met de website, social media en andere online communicatie-uitingen van ingenieurs- en adviesbureau Antea Group Nederland. Daarnaast verzorg ik de Google Ads en social media campagnes.

  Februari - december 2017: online marketing bij Fieber

  Bij Fieber heb ik me voornamelijk bezig gehouden met de online marketing. Zoals marketing automation, creëren van content, social media, beheer van het CRM, coördineren van alle marketing acties en het onderhouden van de website.

  Augustus 2017 - nu: Maaiwurk

  Omdat ik mijzelf graag verder wil ontwikkelen op het gebied van marketing en communicatie, heb ik een eigen bedrijf opgericht.

  2012 - februari 2017: marketing & communicatie bij Clear Mind IT Consultancy

  Clear Mind IT Consultancy is de overkoepelende organisatie van Fryslân Ring, Breedband in Bedrijf en Glasvezel Gemeente. In deze 5 jaar heb ik enorm veel geleerd over de ICT branche, sales, communicatie, (online) marketing en evenementen.

  2010 - nu: PR commissie bij het Flaeijelfeest (vrijwillig)

  Elke laatste zaterdag van september wordt Nieuwehorne, waar ik vandaan kom, omgetoverd tot een dorp uit 1920. Dan vindt hier het Flaeijelfeest plaats. De Stichting Flaeijelfestiviteiten bestaat uit zo'n 450 vrijwilligers en tijdens het hele weekend mogen we zo'n 35.000 bezoekers verwelkomen! Sinds 2010 mag ik deel uitmaken van deze mooie organisatie, waar ik overigens ook erg trots op ben. Als PR commissielid verzorg ik onder andere het drukwerk, de website, social media, persberichten en fotografie.

  Opdrachtgevers

  Hoekstra Fourages
  FRL Verhuur
  Kuiper Van der Meer
  Waterpoloschool Heerenveen
  winterwonder feest katlijk
  Fieber telefonie internet
  Boerderijcamping Geele Bosch Mildam
  Groenlevencup
  PS Kozijnen horren deuren
  gladiator gym sneek
  Twan Verseput
  brassband euphonia wolvega
  kamerlingh onnes college
  werners whisky
  doelgericht wandelen gretha kuiper
  Kim Jacobi Dressuurtraining