Over

maaike dijkstra

Over Maaike

Hoi! Mijn naam is Maaike Dijkstra en ik woon in Nieuwehorne, vlakbij Heerenveen. Al sinds het begin van mijn studie word ik regelmatig door vrienden, familie en kennissen ingeschakeld voor communicatieadvies, tekst en ontwerp. Dat kon tot voor kort prima naast studie en werk, tot het toch serieuzere vormen aan ging nemen. In augustus 2017 heb ik daarom Maaiwurk opgericht.

Waarom Maaiwurk?

Maaiwurk helpt organisaties met dat waar ze vaak zelf niet aan toe komen: het vertellen van hun eigen verhaal. Of dat nu website-teksten zijn, blogs voor social media of het verhaal in de vorm van een passend ontwerp.

Ik ben te omschrijven als marketing- en communicatiespecialist in de volle breedte. Van online marketing, events en strategie tot social media en sales. Maar mijn hart ligt bij ontwerpen en content marketing. 

Bel mij terug

CV in het kort

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Communicatie op de NHL Hogeschool. Daarna heb ik werkervaring opgedaan bij diverse bedrijven en organisaties. Momenteel ben ik werkzaam bij Antea Group en Maaiwurk. Naast mijn werk ben ik ook actief als PR-commissielid voor het Flaeijelfeest in Nieuwehorne. 

Januari 2018 - nu: content specialist bij Antea Group

Als content specialist ben ik voornamelijk bezig met de website, social media en andere communicatie-uitingen van Antea Group Nederland.

Februari - december 2017: online marketing bij Fieber

Bij Fieber heb ik me voornamelijk bezig gehouden met de online marketing. Zoals marketing automation, creëren van content, social media, beheer van het CRM, coördineren van alle marketing acties en het onderhouden van de website.

Augustus 2017 - nu: Maaiwurk

Omdat ik mijzelf graag verder wil ontwikkelen op het gebied van marketing en communicatie, heb ik naast mijn werk bij Fieber een eigen bedrijf opgericht.

2012 - februari 2017: marketing & communicatie bij Clear Mind IT Consultancy

Clear Mind IT Consultancy is de overkoepelende organisatie van Fryslân Ring, Breedband in Bedrijf en Glasvezel Gemeente. In deze 5 jaar heb ik enorm veel geleerd over de ICT branche, sales, communicatie, (online) marketing en evenementen.

2010 - nu: PR commissie bij het Flaeijelfeest (vrijwillig)

Elke laatste zaterdag van september wordt Nieuwehorne, waar ik vandaan kom, omgetoverd tot een dorp uit 1920. Dan vindt hier het Flaeijelfeest plaats. De Stichting Flaeijelfestiviteiten bestaat uit zo'n 450 vrijwilligers en tijdens het hele weekend mogen we zo'n 35.000 bezoekers verwelkomen! Sinds 2010 mag ik deel uitmaken van deze mooie organisatie, waar ik overigens ook erg trots op ben. Als PR commissielid verzorg ik onder andere het drukwerk, de website, social media, persberichten en fotografie.

Opdrachtgevers

Hoekstra Fourages
FRL Verhuur
Kuiper Van der Meer
Waterpoloschool Heerenveen
winterwonder feest katlijk
Fieber telefonie internet
Boerderijcamping Geele Bosch Mildam
Groenlevencup
PS Kozijnen horren deuren
gladiator gym sneek
Twan Verseput
brassband euphonia wolvega
kamerlingh onnes college
werners whisky
doelgericht wandelen gretha kuiper
Kim Jacobi Dressuurtraining